Johnny’s album Forever is vanaf NU te streamen via Spotify en te downloaden via CD Baby!

Forever
Johnny: “In 2013 veranderde mijn leven toen ik een hersenvliesontsteking kreeg. Inmiddels ben ik genezen, maar ben ik er toch anders uit gekomen dan voor die tijd. Het idee om een instrumentaal gitaaralbum te maken is ontstaan toen ik een hersenvliesontsteking kreeg en ik vanaf dat moment niet wist hoe mijn toekomst er uit zou komen te zien. Het deed mij beseffen dat ik iets na wilde laten voor mijn dierbaren én wilde laten horen wie ik nu ben en hoe ik was. Daarnaast wil ik bijdragen aan het onderzoek van de Hersenstichting en iets doen voor de mensen met een hersenziekte of een vorm van niet-aangeboren hersenletsel.”

De afgelopen drie jaar is Johnny bezig geweest met de opnames voor zijn album ‘Forever’ met muzikanten Eric CoenenJohn BurgersJoost van Es en Ben Jansen. Ook hebben zijn voorbeelden Jan Akkerman en John Jorgenson hun muzikale bijdrage geleverd. Op deze CD staan, naast de nummers die voor hem belangrijk en van invloed zijn geweest, ook een aantal nummers welke hij zelf geschreven heeft. Het is een mooie combinatie van diverse muziekstijlen zoals jazz, akoestisch, rock, funk, blues en natuurlijk country!