Enschede kent vele bekende artiesten, zo ook Johnny Bernhard. Hoewel hij voornamelijk zijn sporen heeft verdiend binnen de countrywereld is Bernhard geen onbekende in muziekland. Niet alleen werd hij in 2001 en 2002 verkozen tot beste countrygitarist van Nederland, ook speelde hij samen met Ilse de Lange, Waylon, The Bellamy Brothers, Don Williams, John Jorgenson, Jan Akkerman en vele andere artiesten uit binnen- én buitenland.

Forever
Johnny: “In 2013 veranderde mijn leven toen ik een hersenvliesontsteking kreeg. Inmiddels ben ik genezen, maar ben ik er toch anders uit gekomen dan voor die tijd. Het idee om een instrumentaal gitaaralbum te maken is ontstaan toen ik een hersenvliesontsteking kreeg en ik vanaf dat moment niet wist hoe mijn toekomst er uit zou komen te zien. Het deed mij beseffen dat ik iets na wilde laten voor mijn dierbaren én wilde laten horen wie ik nu ben en hoe ik was. Daarnaast wil ik bijdragen aan het onderzoek van de Hersenstichting en iets doen voor de mensen met een hersenziekte of een vorm van niet-aangeboren hersenletsel.”

De afgelopen drie jaar is Johnny bezig geweest met de opnames voor zijn album ‘Forever’ met muzikanten Eric Coenen, John Burgers, Joost van Es en Ben Jansen. Ook hebben zijn voorbeelden Jan Akkerman en John Jorgenson hun muzikale bijdrage geleverd. Op deze CD staan, naast de nummers die voor hem belangrijk en van invloed zijn geweest, ook een aantal nummers welke hij zelf geschreven heeft. Het is een mooie combinatie van diverse muziekstijlen zoals jazz, akoestisch, rock, funk, blues en natuurlijk country!

Het resultaat mag er zijn en vol trots presenteert Cluster Music namens Johnny het album ‘Forever’ op 11 oktober 2017 in Metropool te Hengelo.
Speciale gasten op deze avond zijn: Jan Akkerman, Femke Bleeker en dochter Shannon Bernhard.

De CD is bij de presentatie te koop voor €15,00, waarvan €2,50 naar de Hersenstichting gaat. Onder de kopers wordt een gitaar verloot, met dank aan Kaj’s Guitarstore te Enschede.
Cluster Music maakt het mogelijk om de CD na de presentatie online te downloaden en te beluisteren via YouTube, Apple Music (iTunes) en Spotify.

Tickets zijn verkrijgbaar via Metropool:

Tickets vvk: €8.00
Tickets kassa: €10.00
Tickets CJP: €8.00
Locatie: Het Paradijs
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Muziekcafé open: 17:00